Boeken
De High Performance OrganisatieDe High Performance Organisatie (Nieuw!)
Rendement van leren en veranderen (Bestseller!)
Personae HPO Scan

Aanmelden voor de HPO-Scan

Let op: als u niet alleen deelnemers wilt invoeren maar ook zelf de scan wilt doen, druk dan na het invullen van de gegevens eerst op het knopje 'toevoegen' zodat u wordt toegevoegd als deelnemer. Daarna vult u de overige deelnemers in.

Het invullen van de vragenlijst gebeurt volledig anoniem. In de rapportage is niet te zien - ook niet door mailadressen - wie welke antwoorden heeft gegeven. Het is verstandig om de respondenten te laten weten dat anonimiteit - ook vanuit Personae - gegarandeerd is. Verder is het van belang de deelnemers te laten weten dat het invullen van de vragenlijst ca. 30 minuten in beslag neemt. Raad ze daarom aan om een half uur in de agenda te reserveren voor het invullen.

Succes!

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Uw telefoonnummer:


Naam van de te beoordelen organisatie of afdeling


Branche van de organisatie


Organisatie-grootte:


Uw functie:


Duur van scan:


Voeg de deelnemer(s) toe:


Nog geen deelnemers. Voeg hieronder tenminste 5 deelnemers toe.


Let op: het is niet mogelijk om later extra deelnemers toe te voegen of om typfoutjes in een e-mailadres te herstellen. Ga dus vooraf goed na wie aan het onderzoek gaan deelnemen en check de e-mailadressen op typfoutjes!
Naam van deelnemer:


 
E-mail van deelnemer:


 
Categorie (eventueel):


+ Categorie toevoegen 


Klaar voor de start?

Typ de 3 cijfers over in het hokje: Typ deze code over! >


Verklaring Privacy & Anonimiteit i.v.m. AGV-wet

Personae verklaart dat de HPO-scan op geen enkele wijze persoonsgegevens verzamelt, bewerkt en/of opslaat. De namen en e-mailadressen van de respondenten die voor het doen van de scan ingevoerd worden verdwijnen onmiddelijk na het verzenden van de e-mails met uitnodiging voor het doen van de scan uit het systeem. Het HPO-rapport is dan ook 100% anoniem.