Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel van Personae

Lerend veranderen en veranderend leren
 
Met Personae heeft U organisatie een “partner in business” waardoor u meer resultaat kunt behalen bij fundamentele verandertrajecten. Personae heeft de overtuiging dat mensen alleen leren en veranderen als ze geconfronteerd worden met uitdagende situaties.

 
Personae begeleidt organisatieverandering als performancegericht leertraject voor alle medewerkers. Alleen dan komt verandering van binnenuit. Alleen dan vindt blijvende en diepgaande verandering plaats. U zult verbaasd zijn van het potentieel aan creativiteit, ideeën, expertise en samenwerkingskracht dat bij uw medewerkers vrijkomt bij werkleertrajecten. Als uw medewerkers leren om in teamverband zelf hun eigen leer- en verandertraject te ontwerpen is draagvlak geen probleem. Lukt het gegarandeerd om performance management in uw organisatie in te voeren.
 
Personae werkt vanuit haar jarenlange ervaringen en wetenschappelijke achtergrond met het opzetten van krachtige werkleertrajecten. Mens & organisatie, hard & zacht, verstand & gevoel, veranderen & leren: combineer ze en ervaar het effect!. 

Contact

 

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31 (0)6 - 304 176 19
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina