Organisatie ontwikkeling

Integratie van leren en veranderen

Met Personae heeft U organisatie een "partner in business" waardoor u meer resultaat kunt behalen bij fundamentele verandertrajecten. Personae heeft de overtuiging dat mensen alleen leren en veranderen als ze geconfronteerd worden met uitdagende situaties. 
 
Personae begeleidt organisatieverandering als performancegericht leertraject voor alle medewerkers. Alleen dan komt verandering van binnenuit. Alleen dan vindt blijvende en diepgaande verandering plaats. U zult verbaasd zijn van het potentieel aan creativiteit, ideeën, expertise en samenwerkingskracht dat bij uw medewerkers vrijkomt bij werkleertrajecten. Als uw medewerkers leren om in teamverband zelf hun eigen leer- en verandertraject te ontwerpen is draagvlak geen probleem. Lukt het gegarandeerd om performance management in uw organisatie in te voeren. 


  
Personae werkt vanuit haar jarenlange ervaringen en wetenschappelijke achtergrond met het opzetten van krachtige werkleertrajecten. Mens & organisatie, hard & zacht, verstand & gevoel, veranderen & leren: combineer ze en ervaar het effect!. 
 • Organisatie ontwikkeling
  Op de werkplek is onze vrijheid om onze talenten te ontwikkelen beperkt. Wanneer managers zelf oplossingen bedenken en consultants snel een plan van aanpak laten schrijven om deze te implementeren, voelen we dit als een ontkenning van onze talenten en de behoefte om die in te zetten.
  Lees verder
   
 • Performance Gap Scan
  Met de Performance Gap Scan worden online of tijdens een workshop de verbeterpunten in kaart gebracht waar aan gewerkt moet worden om te komen tot een High Performance Organisatie.
   
 • HRD best practices
  U kunt bij Personae een gratis Quickscan doen en onderzoeken hoe het zit met de performance van uw hrd-afdeling. Deze Quickscan is ontwikkeld door Jan den Breejen, auteur van de nr. 1 HRM bestseller "Rendement van Leren en Veranderen" 
  Lees verder
   
 • Werving & Selectie
  Om te zorgen dat uw nieuwe medewerkers naadloos aansluiten op het gewenste karakter- en gedragsprofiel verzorgt Personae online assessments die effectief en efficient zijn.
  Lees verder
   
 • Team consult
  Personae biedt met het product Team Consult een analyse van de aanwezige kwaliteiten van de teamleden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de wereldwijd het meest gehanteerde methoden: DISC en de Belbin Teamrol Theorie.
  Lees verder
   
 • Concurreren in de emotie-economie
  Met het koopmotieven-onderzoek van Personae raakt u de klant beter dan uw concurrenten.
  Lees verder
   
 • Leiderschapsontwikkeling
  Wat is uw stijl van leidinggeven? Of u nu werkt op de werkvloer, of in een mooi kantoor op de hoek van de bovenste etage van een wolkenkrabber: wat hebt u vandaag gedaan om effectiever op te treden als leider? Geeft u het goede voorbeeld? Wat zijn uw persoonlijke kernkwaliteiten en verbeterpunten?
  Lees verder
   
 • Competentiemanagement
  Uw organisatie is gericht op het proces om de organisatiedoelen te bereiken binnen de gestelde tijd en het budget. Een ander proces is nog belangrijker: de reden waarom de medewerkers iedere dag naar het werk komen: hun persoonlijke motivatiefactoren. Het koppelen van de drijfveren van de medewerkers aan organisatiedoelen levert direct rendement
  Lees verder
   
 • Consult Persoonlijke Groei
  De kernkwaliteit 'kleurt' een mens. Voorbeelden van kernkwaliteiten zijn daadkracht, zorgzaamheid, zorgvuldigheid, moed, ontvankelijkheid, ordelijkheid, invoelingsvermogen, flexibiliteit, enzovoorts. Ontdek uw kernkwaliteiten met het Consult Persoonlijke Groei.
  Lees verder
   
 • Executive Coaching
  Voor de executive is intensieve coaching essentieel. Executive Coaching is een vorm van begeleiding die is gericht op de optimalisatie van persoonlijke effectiviteit van leiders. 
  Lees verder
   
 • Werkleer-project
  Buiten de comfortzone liggen de grootste kansen op persoonlijke groei voor werknemers. Een werkleertraject is gestructureerde manier om werknemers uitdagingen te laten oppakken. Werkleertrajecten hebben een groot rendement voor zowel werknemer als organisatie
   
 • Zelfsturende medewerkers
  Met zelfsturende medewerkers wordt een organisatie flexibel en creatief (the Agile Company). Het succesvol invoeren van zelfsturing is eenvoudig maar vereist wel dat er aan een aantal randvoorwaarden voldaan wordt, onder meer betreffende leiderschap, beloning, jobrotatie.
   
 • Speakers Academy
  Jan den Breejen is via de Speakers Academy in te huren als energizing speaker voor uw bedrijfsevenement.
Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae.

Contactformulier    of bel: +31 (0)6 - 304 176 19

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31 (0)6 - 304 176 19
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina