Diensten

De diensten van Personae

Personae helpt u de High Performance Organisatie te realiseren.Organisatie ontwikkeling

Competente, gemotiveerde medewerkers om onze organisatiedoelen mee te realiseren. Medewerkers die samenwerken en innovatie zien als de sleutel tot succes.
 
Meetbaar rendement van opleiden en dat het liefst op korte termijn. Dus niet alleen rendement voor de werknemer maar ook voor de organisatie. Extra winst in geld en in competenties.
 
Organisatieontwikkeling en veranderingstrajecten veel succesvoller maken door er leeractiviteiten in te integreren. Werkend leren en lerend werken. 
 
Medewerkers die hun werk als betaald leren ervaren. Die in teamverband in staat zijn performance gaps in hun eigen organisatie te ontdekken én te dichten.

Zou u dat willen?
Persoonlijke groei

Met Personae heeft uw organisatie een "partner in business" waardoor u meer resultaat kunt behalen bij fundamentele verandertrajecten. Personae heeft de overtuiging dat mensen alleen leren en veranderen als ze geconfronteerd worden met uitdagende situaties. 
 
Personae begeleidt organisatieverandering als performancegericht leertraject voor alle medewerkers. Alleen dan komt verandering van binnenuit. Alleen dan vindt blijvende en diepgaande verandering plaats. U zult verbaasd zijn van het potentieel aan creativiteit, ideeën, expertise en samenwerkingskracht dat bij uw medewerkers vrijkomt bij werkleertrajecten. Als uw medewerkers leren om in teamverband zelf hun eigen leer- en verandertraject te ontwerpen is draagvlak geen probleem. Lukt het gegarandeerd om performance management in uw organisatie in te voeren. 
 
Personae werkt vanuit haar jarenlange ervaringen en wetenschappelijke achtergrond met het opzetten van krachtige werkleertrajecten. Mens & organisatie, hard & zacht, verstand & gevoel, veranderen & leren: combineer ze en ervaar het effect!. 

Zou u dat willen?Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae.

Contactformulier    of bel: +31 (0)6 - 304 176 19

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31 (0)6 - 304 176 19
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina


U kunt Jan Dirk den Breejen bij de Speakers Academy boeken als u een dagvoorzitter of speaker zoekt bij een conferentie of ronde tafel-bijeenkomst.
speakersacademy.nl

Een onderwijskundig goed uitgewerkte schriftelijke assessment van het inzicht van managers in organisatievraagstukken is het Certified Manager examen georganiseerd door het Institute of Certified Professional Managers (ICPM), verbonden aan de James Madision University in de USA.
Lees verder!