Persoonlijke groei

Hoe goed passen uw partner en u bij elkaar?

Relatieadvies: zakelijk of privé 
 
In de eerste enthousiaste tijd zien geliefden of zakenpartners alleen de zonnige kant. De focus ligt op het gaan samenwonen respectievelijk het in de markt zetten van een nieuw product, project of nieuwe organisatie. Mondt een brainstorm over een zakelijk idee of een intieme relatie uit in een duurzame verbinding – zakelijk of privé -, dan komen er irritaties. We hebben geen gebruiksaanwijzing gekregen, we ontdekken het al doende. Bent u daar goed in geslaagd? 
 
Bij het coachen van managers en ondernemers ontdekte ik dat ontstane frictie in de zakelijke samenwerking met partners tot frustraties en onbegrip leidt. Dit kan soms ernstige gevolgen hebben voor het succes van de onderneming of de organisatie en voor de geplande toekomst van de partners. Psychologisch onderzoek toont enerzijds aan dat mensen die meer op elkaar lijken langduriger bij elkaar blijven en prettiger met elkaar omgaan. Anderzijds zien we dat het juist de verschillen tussen de partners zijn die voor zakelijk succes zorgen en de relatie spannend houden. Partners moeten dus niet teveel van elkaar verschillen (met name in intieme relaties) en niet teveel op elkaar lijken (met name in zakelijke relaties).
 
Ton van Dongen, Schouten & Nelissen
 

De aanpak van Personae

Op internet zijn er gratis persoonlijkheidstestjes die leuk maar absoluut niet betrouwbaar zijn. PERSONAE werkt niet met dit soort standaardtestjes maar levert maatwerk waarbij de het bespreken net zo belangrijk is als de analyse.
 
De Kwaliteiten:
  • Brengt de complete persoonlijkheid van de partners grafisch in kaart en analyseert de verschillen, overeenkomsten en de ‘chemie’ die daardoor ontstaat
  • Werkt met psychologisch gevalideerde testen
  • Geeft altijd deskundige begeleiding bij de interpretatie en het trekken van conclusies
  • Geeft wetenschappelijk verantwoorde adviezen over ‘hoe verder’ en ‘wat te doen’
  • Na afloop van de sessie ontvangt u elkaars ‘gebruiksaanwijzing’
  • Garandeert persoonlijke en vertrouwelijke behandeling (NIP, beroepsgeheim)
Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae.

Contactformulier    of bel: +31(0) 6 - 18570654

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31(0) 6 - 18570654
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina