Persoonlijke groei

Loopbaanadvies en beroepskeuze

Wij baseren ons loopbaanadvies op uw persoonlijke kwaliteiten, compententies en loopbaanmogelijkheden. Dit doen wij door u meer bewust te maken van uw unieke kwaliteiten en vervolgens aan te geven in welke werkomgevingen uw kwaliteiten en talenten het beste tot hun recht komen. 
 

Voor individu en organisatie

Voor medewerkers binnen organisaties die toe zijn aan een nieuwe functie binnen de bestaande organisatie bieden wij soortgelijke dienstverlening aan, maar dan incompany.
 

Doe de Job Happiness Test®

Heeft u al een baan en overweegt u een andere baan? Of bent u zonder baan en zoekt u de ideale baan? Dan brengt de 'Job Happiness Test' uitkomst . Dit is een methode waarbij tijdens een consult twee of drie profielen gemaakt en met elkaar vergeleken heen worden:
 • Profiel Blauw: het profiel van uw huidige functie.
  Dit profiel beschrijft wat uw huidige functie of projecttaak van u vraagt.
   
 • Profiel Rood: het profiel van de ideale baan.
  Dit profiel geeft aan wat de randvoorwaarden zijn waar de ideale baan voor u aan moet voldoen. Hierbij wordt uitgegaan van uw persoonlijk potentieel; dus het is een uniek profiel. De ' job happiness score' van de ideale baan is 100%
   
 • Profiel Geel: het profiel van de alternatieve baan (banen)
  Dit profiel beschrijft de baan die u als alternatief voor uw huidige functie overweegt. U wilt weten of uw ' job happiness' door de verandering van baan vergroot zal worden. Als u meerdere alternatieve banen in gedachten heeft worden deze allemaal op een rijtje gezet op volgorde van ' job happiness' .De computer maakt een match tussen de drie profielen, en berekent de score van ' job happiness'.
Het voordeel van deze methode is dat recht gedaan wordt aan het unieke karakter van zowel een persoon als een baan. Bij de Job Happiness Test zijn alle drie de profielen volstrekt uniek maatwerk.. De uitkomst is daardoor zeer betrouwbaar.
 

Rapportages bij de Job Happiness Test

Bekijk dit voorbeeld van iemand die met Personae belde voor een afspraak om de Job Happiness Test te doen. U ziet haar competentieprofiel afgezet tegenover het competentieprofiel van headhunter ( overwogen baan) en dat van industrieel vormgever (huidige baan) Het is duidelijk dat het laatste beroep beter bij Carla past.
 
Voor Carla heeft Personae tevens een top 1000 gemaakt van passende beroepen. Toelichting bij de lettercodes in de rapportages:
 
R = praktische, toegepaste competenties ('handwerk')
 I = intellectuele en analytische competenties
A = artistieke en innovatieve competenties
S = sociale en dienstverlenende competenties
O = leidinggevende en commerciele competenties
C = administratieve competenties
 
De volgorde van de letters in de code in het rapport is de volgorde van de sterkste competenties naar de zwakste.
Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae.

Contactformulier    of bel: +31(0) 6 - 18570654

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31(0) 6 - 18570654
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina