Personae

2e Nationale NOBTRA congres "Het nieuwe leren"

Een leuke training met een leuke trainer op een mooi verzorgde locatie, garandeert de volgende dag op de werkvloer nog geen blijvende verandering.

Een leuke training met een leuke trainer op een mooi verzorgde locatie, garandeert de volgende dag op de werkvloer nog geen blijvende verandering. Hoe komt het toch dat de toegevoegde waarde van een training voor veel medewerkers en organisaties vaak zo beperkt is?
 
Door de economische situatie en onder meer de snel ontwikkelende informatietechnologie, moeten organisaties hun strategie continu aanpassen. Flexibiliteit is essentieel om de concurrentie voor te blijven. Ook ten aanzien van productiviteit en performance worden aan medewerkers hoge eisen gesteld. Om aan die eisen te kunnen voldoen moeten medewerkers continu veranderen en bijleren. En dat realiseren zij zich ook!
Echter, nog te vaak bepaalt de leidinggevende welke opleiding of training noodzakelijk is en vergeet men om te checken of er überhaupt leerbehoefte is, wat deze inhoudt en hoe deze aansluit op de organisatiedoelstellingen, de leerstijl en het werk van medewerkers.

 Bekijk de PDF over dit congres

Zou het niet mooi zijn als we niet langer óf aan het werk zijn, óf een training volgen? Hoe zorgt u dat medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen voor continu verbeteren en veranderen? Is het niet logisch dat ze daardoor gemotiveerder en succesvoller worden? En dat organisaties pas dan écht effectief zijn?

Bekijk het youtube-filmpje

 


Datum: 17-12-'12

Terug naar overzicht

Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31 (0)6 - 304 176 19
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina