Boeken

De High Performance Organisatie

Lerend veranderen loont. Dat stelt Jan den Breejen in zijn nieuwste boek "De High Performance Organisatie, een integrale aanpak" (Kluwer, 2009) .Normaal gesproken mislukt 80% van organisatieverandering en scoort HRD als laagste in de klas voor wat betreft de toegevoegde waarde. Maar als je de twee integreert, dan gaat het "knallen."Personal and Organisational Change

"De inhoud van dit praktijkboek stimuleert managers en medewerkers om ruimte te creëren voor zelfsturing en creativiteit. Het maakt aannemelijk dat werkleertrajecten op die wijze opgezet de doelen, de performance en het concurrentievermogen van de onderneming ondersteunen"

prof.dr. Joseph W.M. Kessels,
hoogleraar Human Resource Development-bedrijfsopleidingen, Universiteit Twente 

"Een rijke tekst met veel tips om het rendement van leren en veranderen te vergroten. Het boek is gericht op een belangrijk probleemgebied; immers het rendement van veel Management Development-programma's wordt nog vaak te laag geacht. In het boek is veel praktijkervaring verwerkt en er zijn voor lezers veel interessante zaken uit te halen."

prof.dr. Willem Mastenbroek
management consultant/vennoot bij de Holland Consulting Group en hoogleraar Organisatiecultuur en Communicatie aan de Economische Faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. 

"Voor high performance organisaties staan de klant en de medewerker centraal. Den Breejen toont in zijn boek 'De High Performance Organisatie' aan hoe beiden continue in beweging zijn, en hoe de organisatie door middel van haar medewerkers tegemoet kan komen aan de veranderende wensen en eisen van de klant. Het boek geeft frisse inzichten in hoe de talenten van medewerkers daartoe het beste ingezet kunnen worden."

Rogier Rijnja
director Human Resources, Maxeda (februari 2010) 

Meer info:Personae, de HRD specialist voor lerend veranderen met werkleertrajecten.

Wilt u meer te weten komen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Personae ®.

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT
Tel. +31 (0)6 - 304 176 19
E-mail: info@personae.nl
Bezoek de contact pagina